Yrityssiivoukset ammattitaidolla pääkaupunkiseudulla

ViRoMa Siivouspalvelut Oy tekee yrityssiivoukset ammattitaidolla pääkaupunkiseudulla. Saat meiltä kokonaiset toimistosiivoukset, keittiösiivoukset, tekstiilipesut ja esimerkiksi lattioiden yhdistelmäkonesiivoukset yrityksesi arkeen sovitettuna. Palveluihimme kuuluvat myös muun muassa ikkunanpesut ja remonttisiivoukset sekä kodeissa että yrityksissä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Toimistosiivoukset tarpeisiisi räätälöitynä

Siisteys vaikuttaa työympäristön viihtyisyyteen ja koko työyhteisön hyvinvointiin. Toimistosiivouksen avulla varmistat, että työntekijäsi voivat työskennellä miellyttävässä ympäristössä.

 

Tarjoamme yrityksesi aikatauluun sovitetut toimistosiivouspalvelut. Räätälöimme palvelun tarkemman sisällön aina tarpeidesi mukaan. 

 

Saat meiltä ylläpitosiivoukset, johon voimme sisällyttää esimerkiksi lattioiden imuroinnin ja nihkeäpyyhinnän, työpöytien ja tasojen pyyhinnän, wc-tilojen siivoukset ja roska-astioiden tyhjennyksen. 

Kysy tarjous!

Muut yrityssiivoukset joustavasti

Saat meiltä kaikenlaisten yritystilojen siivoukset toiveidesi mukaan.

  • Ammattikeittiöissä siisteys on tärkeä osa myös elintarviketurvallisuutta. Siivoamme pienet ja suuret keittiöt huolellisesti.
  • Lattioiden yhdistelmäpuhdistuskoneella saamme tehokkaasti siistiä jälkeä. Puhdistamme monenlaiset liiketilat, julkiset tilat ja teollisuustilat kokemuksella.
  • Tekstiilien säännöllinen puhdistus on tärkeää sekä esteettisistä syistä että hygienian kannalta. Pesemme yritysten matot, huonekalujen verhoilut, verhot ja muut tekstiilit tekstiilipinnasta huolta pitäen.
  • Hoidamme remonttisiivoukset haastaviltakin vaikuttavissa kohteissa. Käyntimme jäljiltä tilat ovat muuttovalmiit.
  • Voit tilata meiltä myös kaikki muut yrityksesi tarvitsemat siivoukset, kuten ikkunanpesut ja suursiivoukset.
Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Siivousten vankkaa osaamista

Henkilökuntamme on kokenutta ja ammattitaitoista. Työskentelemme aina huolellisesti ja toiveitasi kunnioittaen.

 

Käytämme ympäristöystävällisiä siivousaineita ja laadukkaita työvälineitä. Siten varmistamme laadukkaan lopputuloksen.

 

Valtteihimme kuuluu myös aina asiakkaan mukaan joustava, monipuolinen palvelu. Saat meiltä kaikki yrityksesi tarvitsemat siivoukset kerralla. 

 

Nimeämme sinulle oman yhteyshenkilön. Hän vastaa kaikkiin kysymyksiisi ja varmistaa tyytyväisyytesi palveluumme.