Monipuoliset siivouspalvelut laadusta tinkimättä pääkaupunkiseudun alueella

ViRoMa Siivouspalvelut Oy tarjoaa monipuoliset siivouspalvelut kotitalouksille ja yrityksille pääkaupunkiseudulla laadusta tinkimättä. Teemme kotisiivoukset, muutto- ja remonttisiivoukset, toimistosiivoukset sekä ikkuna- ja tekstiilipesut tarpeidesi mukaan.

Ota yhteyttä!

Palvelumme

ViRoManin siivousalan ammattilaiset hoitavat puhtaanapidon puolestasi niin kotona kuin toimistossakin. Käytössämme on valikoima parhaita pesu- ja puhdistusaineita sekä kotimaiset työvälineet.

 

Siivouspalveluiden lisäksi autamme myös ikäihmisten kotihoidon tukipalveluissa. Voit ostaa palveluihimme myös lahjakortin ja ilahduttaa tuttavaasi tai ystävääsi laadukkaalla siivouspalvelulla!

Katso hinnastomme tästä
Kotikuvake

Kotisiivous

Etsitkö luottosiivoojaa kotisiivoukseen? Me siivoamme kotisi toiveidesi mukaan! Ota yhteyttä ja varaa maksuton kartoituskäynti!

Muuttosiivouskuvake

Muuttosiivous

Kevennä muuttostressiä ja tilaa muuttosiivous meiltä! Puhdas koti tekee muutosta helpomman, ja muuttosiivouksen jälkeen asunto toivottaa uudet asukkaat tervetulleiksi. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Remonttisiivouskuvake

Remonttisiivous

Remontin aikana syntyy paljon pölyä ja sotkua – anna meidän lievittää remontin aiheuttamaa stressiä! Jäljiltämme saat puhtaat huoneet ja kaiken siistinä asukkaita varten. Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Toimistokuvake

Toimistosiivous

Laadukas toimistosiivous ilahduttaa mieltä ja parantaa henkilöstön viihtyvyyttä. Myös asiakkaat kiittävät. Räätälöimme toimistosiivouksen aina tarpeidesi mukaan. Ota yhteyttä ja varaa maksuton kartoituskäynti!

Ikkunanpesukuvake

Ikkunapesut

Pesemme ikkunat tuntiveloituksella ilman ylimääräisiä kustannuksia. Teemme työmme vahvalla ammattitaidolla, ja jälki on luonnollisesti sen mukaista. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Pesukuvake

Tekstiilipesut ja pesurivuokraus

Puhdistamme tekstiilit tuntiveloituksella. Pesemme sisustustekstiilit, kuten sohvat ja matot, pesurilla paikan päällä. Halutessasi voit vuokrata meiltä pesurin ja tehdä työn itse. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

AJANKOHTAISTA JUURI NYT:

Aiheuttaako joulusiivous turhaa helinää?

Ei hätää eikä helinää! Meiltä voit tilata joulusiivouksen kotiisi. Autamme mielellämme, joten ota rohkeasti yhteyttä ja katsotaan miten voimme asiassa edetä!

Jouluun liittyy monia perinteitä ja tapoja luoda kodikasta tunnelmaa. Siivoustiimimme huolehtii siitä, että kodissasi on puhdasta ja siistiä, jotta voit keskittyä nauttimaan joulun odotuksesta. Teemme perusteellisen joulusiivouksen, joka kattaa kaikki kodin kulmat – lattiasta kattoon ja jokaisesta nurkasta alkaen. Räätälöimme joulusiivouksen tilanteeseesi sopivaksi.

Ilahduta siivouslahjakortilla

Yllätä ystäväsi tai tuttavasi ViRoMan-siivouslahjakortilla! Aineeton lahja ilahduttaa ja tulee varmasti tarpeeseen kenelle tahansa. Voit tilata lahjakortin esimerkiksi täyttämällä oheisen yhteydenottolomakkeen.

Pyydä tarjous, tilaa siivouslahjakortti tai anna palautetta!

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

hCaptcha