Arvonlisäverottomat kotihoidon tukipalvelut pääkaupunkiseudulla

ViRoMa Siivouspalvelut Oy tarjoaa kotihoidon tukipalveluihin luettavaa siivouspalvelua pääkaupunkiseudun alueella. Saat palvelumme arvonlisäverottomasti silloin, kun toimintakykysi on alentunut ja tarvitset tukea kotona pärjäämiseen. Toimintakyvyn aleneminen voi olla tilapäistä tai pysyvää.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Tukea arjessa pärjäämiseen

Kotihoidon tukipalveluita, kuten siivousta, voivat saada sellaiset henkilöt, joiden toimintakyky on alentunut iän, sairauden, vamman tai muun vastaavan syyn perusteella tilapäisesti tai pysyvästi. Myös tietyt perhetilanteet ja elämäntilanteet antavat mahdollisuuden käyttää tukipalveluita. Kotihoidon tukipalveluiden tarkoituksena on tukea arjessa pärjäämistä ja jokapäiväiseen elämään liittyvistä askareista selviytymistä.


Hyvinvointialue voi tuottaa tukipalveluja itse tai ostaa ne yksityisiltä palveluidentuottajilta. Voit myös ostaa kotona pärjäämistä tukevaa siivouspalvelua itse yksityiseltä yritykseltä ja saada kotitalousvähennyksen verotuksessa. Me autamme sinua mielellämme siivouksessa − ota yhteyttä!

Yhteystiedot

Siivousta ilman arvonlisäveroa

Voit ostaa siivouspalvelua kotiisi ilman arvonlisäveroa, jos toimintakykysi on heikentynyt. Palvelun saaminen arvonlisäverottomaan hintaan edellyttää sitä, että arvioimme palveluntarpeesi ja teemme kanssasi palvelusuunnitelman sekä palvelusopimuksen. Nimeämme vastuuhenkilön, joka pitää huolen siitä, että siivous tapahtuu aina lupauksemme mukaisesti − laadukkaasti.

 

Olemme tehneet arvonlisäverottomien palveluiden tuottamisesta ilmoituksen pääkaupunkiseudun alueen kuntiin. Meillä on myös runsaasti kokemusta siivouksen tarjoamisesta tukipalveluna. Ota yhteyttä, niin arvioidaan palveluntarpeesi yhdessä!

Katso arvonlisäverottomat hinnat

Tutustu siivouspalveluihimme!

Tarjoamme monipuolista ja tarkkaa siivouspalvelua kotitalouksille pääkaupunkiseudulla. Huolehdimme esimerkiksi imuroinnista, pölyjen pyyhkimisestä, kylpyhuone- ja wc-tilojen puhdistamisesta sekä lattioiden pesemisestä. Tarvittaessa pesemme myös vaikka ikkunat ja kodintekstiilit.

 

Palvelumme mukautuu aina tilanteeseesi. Ota yhteyttä, niin sovitaan siivoustöistä tarkemmin! Palvelusopimuksen laatimista varten tulemme mielellämme käymään paikan päällä.